29/01/2010 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ FRANCHISE

Στην απονομή των Βραβείων Franchise η εταιρεία μας ΡΕΖΕΡΒΑ gadgetmania αναδείχθηκε στην 1η θέση και της απονεμήθηκε το 1ο  Βραβείο στην κατηγορία Best Franchise Campaign.

Διαβάστε περισσότερα
12/09/2009 FLUFF Los Angeles Accessories

Η εταιρεία ΡΕΖΕΡΒΑ ΑΕΒΕ σε συμφωνία με την εταιρεία FLUFF Los Angeles ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία των γυναικείων Accessories για την Ελληνική Αγορά.

Διαβάστε περισσότερα
Franchise Επικοινωνία Franchise
 
 
Aν είσαι άνεργος ή πιστεύεις ότι σύντομα θα γίνεις… Αν νιώθεις ανασφάλεια στη δουλειά που είσαι τώρα και δεν βλέπεις να πηγαίνουν καλά τα πράγματα… Μην σε παίρνει από κάτω. Ενημερώσου και οργάνωσε το μέλλον σου !
 
 
 
Η ΚΡΙΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ !
 
Γιατί ευκαιρία είναι να μπορείς να αποκτήσεις τώρα ένα έτοιμο, επώνυμο κατάστημα μόνο με 9500 € όταν πριν την κρίση κόστιζε 40 και 50000 € !
 
Η εταιρία ΡΕΖΕΡΒΑ ΑΕ σου παραδίδει ένα έτοιμο προς λειτουργία κατάστημα με το κλειδί στο χέρι χωρίς προκαταβολή και με την πληρωμή στο τέλος. (ΜΕ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ: εμπορεύματα της εταιρίας πλήρης γκάμα περίπου 1500 διαφορετικά είδη, κατασκευαστικό του καταστήματος αναλυτικά: εργατικά, ταπετσαρίες, υλικά, φωτισμός, ράφια, stands προβολής, γραφείο, ταμειακή μηχανή, fax, air-condition, φωτεινή επιγραφή, είδη συσκευασίας, προσκλητήρια γάμου-βάφτισης, εκπαίδευση και υποστήριξη. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 9500 € αξία). Στη δημιουργία του καταστήματος συμμετέχει οικονομικά και η εταιρία (γιατί τα 9500 € που βάζετε εσείς το καταλαβαίνετε ότι δεν φτάνουν), η οποία όμως δεν παίρνει μερίδιο από το κατάστημά σας και από τα υψηλότατα ποσοστά κέρδους σας. Βάζει και η εταιρία χρήματα στη δημιουργία του καταστήματός σας γιατί είναι σίγουρη ότι αν το λειτουργήσετε σωστά θα κερδίζετε, κάνοντας καλές πωλήσεις και μετά από εσάς θα κερδίζει και η εταιρία από την τροφοδοσία και μόνο. Σημειώστε ότι το κατάστημα ΡΕΖΕΡΒΑ δεν είναι ένα σημερινό πείραμα που δεν ξέρουμε αν θα πετύχει. Υπάρχει εδώ και 30 χρόνια, είναι το επώνυμο και πετυχημένο κατάστημα που έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων των νέων ανθρώπων. Απευθύνεται σε νέους ανθρώπους, με καλαίσθητα, έξυπνα και απίστευτα φθηνά εμπορεύματα, που σας διασφαλίζουν ένα υψηλότατο ποσοστό κέρδους.
 
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ: «Ζωντανός», χαμογελαστός, εργατικός, υπομονετικός άνθρωπος, που να τα πηγαίνει καλά με τους νέους, θα πρέπει να αγαπάει τα εμπορεύματα ΡΕΖΕΡΒΑ και το κατάστημά του, εκτός από μοναδική του εργασία, να είναι και μέρος της ζωής του, θα πρέπει να φροντίζει το κατάστημά του, να θέλει να κερδίζει όσο το δυνατόν περισσότερα και να μην έχει δυσμενή στοιχεία. 
 
ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΟΙΞΑΜΕ 71 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.
 
Εταιρικά Καταστήματα: 12
Καταστήματα Franchise: 80
Σύμβαση: 5 χρόνια
Εμπειρία Franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Μέσο Μέγεθος καταστήματος Franchise: 30τ.μ.
Μέσο Ύψος Επένδυσης Franchise: 7.000 €
Entry Fee Franchise: 2.500 €
Royalties Franchise: Όχι
Τοπική Διαφήμιση: 5% επί των τιμολογίων αγορών
Εταιρεία: ΡΕΖΕΡΒΑ Α.Ε.Β.Ε.
Έδρα: Κυκλάδων 8, Αργυρούπολη 164 52
Υπεύθυνη Ανάπτυξης Franchise: Βίκυ Χαβαράνη
Πρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλος: Σταμάτης Φασουλής
 
Για τις Διαθέσιμες Περιοχές σ’ όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια (ήδη ανοίξαμε το πρώτο κατάστημα στο κέντρο της Σόφιας) επικοινωνήστε:
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-9964506  Fax: 210-9964589  Email: agora@rezerva.gr
 
 
 
Σε ήδη υπάρχοντα καταστήματα, παράλληλα με το αντικείμενο εργασιών που εξασκούν και με τα ίδια λειτουργικά έξοδα, διαθέτοντας ελάχιστα τετραγωνικά χώρου και χρήματα, δημιουργείται επιπλέον και ένα επώνυμο και πετυχημένο κατάστημα. Αναλύοντας το DNA της επιτυχίας (Φτηνές Τιμές – Άριστη Ποιότητα Εμπορευμάτων) παρέχεται υψηλή προστιθέμενη αξία στο υπάρχον κατάστημα και του εξασφαλίζει ένα καλύτερο μέλλον. Εκτινάξτε εύκολα και σίγουρα τις εισπράξεις και τα κέρδη σας με ένα αντικείμενο εργασιών που δεν είχατε μέχρι σήμερα. Η ΡΕΖΕΡΒΑ θα διαμορφώσει εύκολα και γρήγορα το κατάστημά σας και θα σας το παραδώσει έτοιμο και με το κλειδί στο χέρι. Το κόστος δημιουργίας ενός καταστήματος ΡΕΖΕΡΒΑ gadgetmania corner είναι πολύ χαμηλό και καθορίζεται από το χώρο που θα διαθέσετε.
Η ΡΕΖΕΡΒΑ δεν παίρνει  μερίδιο από το κατάστημά σας ούτε έχει συμμετοχή στα κέρδη σας. Κερδίζει μόνο από τις επαναληπτικές παραγγελίες σας όταν αντικαθιστάτε τα πωληθέντα εμπορεύματα. Αν έχετε ένα κατάστημα, οπουδήποτε στην Ελλάδα, έστω και στην πιο μικρή περιοχή και πιστεύετε και σεις ότι στη δύσκολη εποχή που διανύουμε η λύση είναι οι σωστές συνεργασίες και συμμαχίες, αν είστε “ζωντανός”, χαμογελαστός, εργατικός, υπομονετικός άνθρωπος που τα “πηγαίνει” καλά με τους νέους, αγαπάτε τα εμπορεύματα ΡΕΖΕΡΒΑ και δεν έχετε δυσμενή οικονομικά στοιχεία επικοινωνήστε μαζί μας.  
 
Τηλ. Κέντρο 210-9964506   e-mail: agora@rezerva.gr   www.rezerva.gr
 
 

 

 

Κατηγορία
Υποκατηγορία
Τιμή
έως
Περιγραφή
Αναζήτηση